DS4Windows'un Yeni Versiyonu PC'ye DualShock 4 Bağlamayı Kolaylaştırıyor

PlayStation 4 kontrolcüsüne gönülden bağlıysanız

PC'de Xbox kontrolcülerini kullanmak çok basit ancak söz konusu DualShock 4 olduğunda sorun yaşayabiliyorsunuz. DS4Windows programı, bilgisayarınıza DualShock 4 bağladığınız zaman bu kontrolcüyü bir Xbox kontrolcüsü gibi emüle eden ve sorunsuz biçimde kullanabilmenizi sağlayan bir yazılım.

DS4Windows'un 2.0 güncellemesi yayınlandı ve bu ana bir güncelleme olduğu için çok sayıda değişiklik ve iyileştirme içeriyor. GUI'si tamamen baştan yazılan yazılımdaki makro editörü de geliştirilmiş ve diğer dillere de destek sağlayacak şekilde çeviri sistemi eklenmiş durumda.

Ben bilgisayarımda Xbox kontrolcülerini tercih ediyorum, çünkü tasarımlarını daha çok beğeniyorum. DualShock 4 de denemiş ama istediğim performansı elde edememiştim; bunda da DS4Windows'un ortadan kaldırdığı sorunları yaşamış olmamın etkisi büyüktür herhalde.

Eğer kontrolcünüzü sadece Steam'de oyun oynamak için kullanıyorsanız farklı bir yazılıma ihtiyacınız yok, çünkü Steam 2016 yılında DualShock 4 desteği getirmişti. Ama Steam dışında (örneğin Cemu gibi emülatörlerde) DS4 kullanmak istiyorsanız o halde DS4Windows yazılımını mutlaka kurmalısınız.

DS4Windows'un en yeni versiyonunu şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum