Duke Nukem Bulletstorm ile Geri Geliyor!

Küfürbaz Duke Bulletstorm'u fethetmeye hazırlanıyor.

Bulletstorm binaların dik yüzeylerinde yürüme mekaniği ile çok iyi bir arcade FPS idi.

Heyhat tam benim hastanede yattığım döneme denk geldiği için oynayamamıştım. Eğer siz de benim gibi Bulletstorm oynama fırsatını kaçırdıysanız şimdi birden fazla oynama sebebiniz var. 

The Game Awards'ta Gearbox'un kurucusu ve başkanı Randy Pitchford, Polonyalı oyun stüdyosu People Can Fly ile Bulletstorm'un "remake" sürümünü hazırladıklarını açıkladı. Öncelikle oyunu önceden sipariş ederseniz (ki ben edeceğim) bütün senaryoyu Duke Nukem ile oynayabileceksiniz. Hepsinden harikası karakteri 90'larda seslendiren Joh St. John'un sesi ile küfürbaz, steroid kas yığını torbası ve ölüm makinesi Duke Nukem'e tekrar hayat verecek olması. Bulletstorm'un asıl kahramanı Grayson Hunt ile yer değiştirecek Duke'ün bütün seslendirmeleri oyun için baştan aşağıya yenilenecek.

Duke Nukem ile beraber yenilenmiş oyunun bize sunacakları: Geliştirilmiş yüksek çözünürlük, Playstation 4 Pro ve PC için 4K desteği, yükseltilmiş poligon sayısı, baştan çalışılmış ses efekleri, arttırılmış çevresel yıkım ve yeni haritalar.

Sizi bilmiyorum ama şu an beni çoktan cezbettiler. Özellikle Bulletstorm oynamamış biri olarak Duke Nukem ile onu baştan oynamaya başlamak bana yeni bir Duke oyunu oynuyor hissi verecek. Oyunun Nisan 2017'de çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum