Dumanı Üzerinde Playstation Özel Oyunu Concrete Genie Ağzımızı Açık Bıraktırdı

Kim demiş oyunlar sanat olarak kabul edilmez diye?

Herkes yeni God of War oynanış videosuna odaklanmışken Pixelopus'un Playsation için özel olarak yaptığı Concrete Genie, PlayStation Paris Games Week'in şimdilik gizli kahramanı olmayı başardı.

Ash adındaki yetenekli bir çocuğu kontrol ettiğimiz oyun görsel olarak o kadar iyi ki fragmanı izlerken bile içimizi bir huzur kaplıyor. Taa ki o lanet çocuklar gelip bizi tartaklayana kadar! Bulduğumuz sihirli fırça ile o pis kabadayıları döveceğimizi düşünürken oyun birden bizleri şaşırtıyor ve bir bakıyoruz ki o kocaman büyülü fırça ile hayal gücümüzü şehrin duvarlarına dökebiliyoruz. Oyunu yapan ekibin başında bulunan Dominic Robilliard'ın söylediğine göre oyunda duvarlara çizdiğimiz resimler hayal dünyamızı, birbirinden şirin karakterler ise hayali arkadaşlarımızı yansıtıyor. Büyük ihtimalle hayali arkadaşlarımızı duvarlara çizerek bulmacalar çözeceğiz ve en sonunda köprü altında bizi kıstırıp yere iten çocuklardan intikamımızı alacağız. 

Ama kabul edelim, oyunun asıl güzel yanı şahane görselleri. Yorgun arkın işten, okuldan geldiğinizi düşünün ve arkanıza yaslanarak Concrete Genie oynadığınızı gözünüzde canlandırın. Tüm yorgunluğunuz gitti değil mi? 

Henüz elimizde resmi bir çıkış tarihi yok fakat yapılan lansmanda Concrede Genie'nin 2018 yılında çıkacağı söylendi. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum