Dune Filminden Gelen Yeni Görüntüde Chalamet Ve Brolin Bir Arada

Kum dağının görünen kısmı

Warner Bros. yeni bir Dune filmi yapacağını açıkladığında kitap serisinin hayranları olaya biraz kuşkuyla yaklaştı. Ancak daha sonra filmin başına Denis Villenueve'nin getirilmesi ve oluşturulan oldukça geniş ve kaliteli kadro bu şüphenin yerine yavaş yavaş heyecana bıraktırmayı başardı. Filmden gelen yeni görüntüler de bu heyecanı katlıyor.

Filmde Paul Atreides'i canlandıracak olan Timothee Chalamet ve silah ustası Gurney Halleck'i canlandıracak Josh Brolin'in bir araya geldiği sahneden bir görüntü de paylaşıldı. Empire tarafından paylaşılan görsel de arka planın tamamen çöl olması "Çöl Gezegeni" teması adına oldukça umut verici. Zaten filmin yıldızlarından Jason Momoa da daha önce yaptığı açıklamada "Ram Vadisi'nde bir çekim yapıyorduk ve hayatım boyunca böyle bir şey görmemiştim, sanki çekimleri başka bir gezegende yapıyor gibiydik." diyerek atmosfer hakkında bilgi vermişti.

Filmde Duncan Idaho karakterini canlandıracak oloan Jason Momoa'nın yanı sıra David Dastmalchian, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Zendaya, Dave Bautista ve Stellan Skarsgard gibi önemli isimler yer alıyor. Salgın olayları nedeniyle başka bir aksilik yaşanmadığı taktirde yeni Dune filminin 18 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum