Dünyanın En Büyük God of War Koleksiyoneri Eşsiz Bir Hediyeyle Ödüllendirildi

Böyle bir koleksiyona sahip olmak muazzam bir şey

Meksika'nın Jalisco eyaletinde yaşayan Emanuel Mojica Rosas dünyanın en büyük God of War koleksiyonuna sahip. Mojica Rosas bugüne kadar tam tamına 583 parça God of War eşyası toplamış. Koleksiyonunda oyunlara ek olarak bardaklar, God of War temalı giysiler, elbette en nadir özel versiyonlar, aksiyon figürleri, aklınıza God of War ile ilgili ne gelirse var.

İşte bu muazzam koleksiyona, 2018 tarihli God of War'un yönetmeni Cory Barlog'dan eşsiz bir hediye geldi ve kendisi Rosas'a ilk God of War'un kaydedilmiş olan ilk orijinal kopyasını hediye etti. Oyun piyasaya 22 Mart 2005 tarihinde çıkmıştı, Barlog'un hediye ettiği kopya ise 1 Şubat 2005, sabah 11'de kaydedilmiş ve bir benzeri daha yok.

Rosas ayrıca bu koleksiyonuyla Guinness Dünya Rekorları kitabına da girmeye hak kazandı.

Sony Santa Monica, Rosas'ı stüdyolarına davet etmiş ve tüm bu yolculuk da video olarak paylaşılmış. Rosas'ın Guinness'e girmeyi başardığını öğrendiğindeki şaşkınlığı, Balrog'un kendisine bu özel hediyeyi verdiğindeki heyecanı gerçekten de görülmeye değer.

Mojica Rosas, God of War koleksiyonu yapmaya başlamaya 2011 yılında, büyükannesi hastalandığı zaman başlamış. Bu dönem özellikle de annesi başta olmak üzere tüm ailesi için çok zor geçmiş ve o arada işini de kaybetmiş. Durumunu Kratos'un kadere karşı savaş hikayesine benzeterek "eğer Kratos kendi kaderini değiştirebiliyorsa, ben de yapabilirim" demiş ve kurduğu bu özel bağ onu bugüne kadar taşımış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum