'Dünyanın En İyi Oyuncusu' Ninja, Çizgi Roman Kahramanı Oluyor

Ninja bir de kitap yazıyor

Tyler "Ninja" Blevins'in dünyanın en iyi oyuncusu olup olmadığı tartışılır, ama en ünlülerinden biri olduğu kesin. Yayınları izlenme rekorları kıran ünlü oyuncu bu sene içerisinde kitap ve çizgi roman dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Tyler Blevins ilk olarak karşımıza Ağustos ayında yayınlanacak olan "Ninja: Get Good" isimli kitapla çıkacak ve hepimize nasıl durdurulamaz bir oyun makinesi olunacağını öğretecek. Artık dileyen herkes yeni Ninja olabilecek yani :) Kitapta 'zirvedeki ismin başarısını tekrarlamak" için ipuçları yer alacak; en iyi ekipmanı kullanmak, bir amaç dahilinde çalışmalar yapmak, yayın stratejisi belirlemek ve doğru ekibi kurmak gibi bilgiler verilecek. Yine Ağustos içerisinde içinde çıkartmalar, oyunculuğa dair ipuçları vs bulunan bir de Ninja defteri yayınlanacakmış.

Aralık ayında ise Ninja: The Most Dangerous Game ismindeki çizgi roman yayınlanacak. Justin Jordan ve Tyler Brevins tarafından yazılacak çizgi romanın çizimleriniyse Felipe Magana yapacak.


Çizgi romanda Ninja gizemli bir email alıyor ve bu email kendisini "imkansız derecede gerçekçi, zorlayıcı ve bağımlılık yapıcı bir oyuna" davet ediyor.

Çizgi romanın tanıtım yazısnın kalan kısmıysa şöyle:

"Dünyanın en iyi oyuncusu olan Ninja bu meydan okumaya kayıtsız kalamadı ve kısa sürede oyunun göründüğünden çok daha fazlası olduğunu keşfetti. Battle Royale evrenine ışınlanan, dijital Ninja her şeye sıfırdan başlamalı ve oyunu kazanıp dünyayı kurtarmanın yolunu bulmalı. Ninja yolculuğu sırasında değerli arkadaşlar edinecek ve hayal bile edemeyeceği büyüklükte bir kaderi gerçekleştirecek. Ünlü çizgi roman yazarı Justin Jordan ve çizer Felipe Magana tarafından yaratılan kurgu bir dünyada geçen bu çizgi roman, her yaştan Ninja hayranına bu oyun yayıncısının eşsiz zekası ve yeteneğini deneyimlemesi için yepyeni bir yol sunan çizgi roman serisinin ilki olacak"

Dünyanın en iyi oyuncusu Ninja'nın dünyanın en iyi maceralarını okumak için sabırsızlandığınızı duyar gibiyim.

YORUMLAR
Srinelli
30 Temmuz 2019 15:00

Aklima eski cizgi filmlerdeki Dunyayi ele gecirmeye calisan kotu karakterler geldi. Dunyayi ele geciricem ni ha ha ha haaa diye. Ne yapacaksa dunyayi ele gecirince. Bizim esas oglan da ona karsi cikmaya calisirdi hep. dunyanin en iyisi olma cabasi takdire sayan midir, cezalandirilmasi gereken bir kibir midir bilemedim ama guldum.

Parolamı Unuttum