Dying Light 2, E3 Gösteriminden Sonra Downgrade Yemiş

Dying Light 2'nin E3 videosu ile oyunu kıyaslayan video farkları gösteriyor

Techland'in uzun yıllardır beklenen oyunu Dying Light 2: Stay Human çıkışını gerçekleştirdi gerçekleştirmesine ama içerdiği hataların bolluğu şimdilik oyuncuların canını yeterince sıkmış durumda. Techland bu hataları düzeltmek için ilk gün yamasının ardından düzeltilen ve farkında oldukları ve düzeltecekleri hataların da listesini yayınladı. Bu listeyi hemen aşağıda görebilirsiniz:

Elbette tüm bunlar oyunun inceleme puanlarına da yansıyor, hatalar düzeltildikten sonra bazı incelemeler güncellenirse puanlarda da bir miktar yükseliş gözlenecektir ama o ayrı bir haberin konusu.

YouTube'da Nick930'un paylaştığı ve E3 2018/2019 Dying Light 2 gösterimi ile oyunun elimizdeki PC versiyonu arasındaki farkları gösteren video kısa sürede büyük ilgi gördü. PC versiyonunda tüm ray tracing özellikleri açık olmasına rağmen oyunun özellikle de estetik anlamda E3 versiyonlarından çok daha farklı olduğu açıkça görünüyor.

Dying Light 2'nin ortamlarında büyük değişiklikler yapılmış, binalarda videolardaki kompleks ve orijinal tasarımların yerini daha basit, daha düz, daha az katlı yapılar almış. Ayrıca renk paleti ve aydınlatmalar da E3 videolarında çok daha başarılı duruyor.

Oyunu oynamak için sabırsızlananlardansanız aynı Cyberpunk 2077 örneğinde olduğu gibi hataların biraz daha düzelmesini beklemenizi tavsiye edebiliriz. Dying Light 2 incelememizi yarın Oyungezer Online'da okuyabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum