Dying Light 2, Steam’de 1 Milyon Kopya Satmayı Başarmış Bile

Henüz ilk haftasında…

Dying Light 2, uzun ve sancılı geçen geliştirme sürecinin sonunda, geçtiğimiz hafta oyun severlerle buluştu. Kimileri çok sevdi, kimileri beğenmedi. Ama, oyunun satış performansının gayet iyi gittiğine dair bir haber var.

SteamSpy’e göre, oyun daha ilk haftasında 1 milyon satışı geride bıraktı; oyunun 1 milyon ile 2 milyon arasında bir satış yaptığı tahmin ediliyor.

SteamSpy, bu tahmini, oyuncu sayılarından hareketle yapıyor; ama tabii ancak açık profilleri takip edebiliyor, yani hesabını gizli tutan kullanıcılardan ne kadarının oyunu aldığını bilmeleri pek de mümkün değil. Dolayısıyla, oyunun gerçek satış verilerinin bu sayının yukarısında olduğunu söylemekte bir sakınca yok. Ayrıca, Epic Games Store’da da ciddi bir oyuncu sayısına ulaştığını söylemek mümkün.

Konsol kısmında nasıl bir performans sergilediğini ve toplam satış verilerinin ne düzeyde olduğunu da önümüzdeki günlerde öğreniriz diye tahmin ediyorum, zira Techland hazır böyle bir rüzgâr yakalamış, oyunun bütün sorunlarına karşın iyi bir satış grafiği tutturmuşken, bunu paylaşmak isteyecektir bence.

Ne dersiniz, sizce toplam satışlar ne düzeydedir sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum