Dying Light 2’den 25 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

E3 ve Gamescom’da oynatılan demodan 4K görüntüler…

Dying Light 2 geçtiğimiz yıl E3’te gösterildiğinden beri merakla takip edilen, büyük bir iştahla beklenen oyunlardan birisi olmayı başardı. Bu yıl E3 ve Gamescom’da gösterilen demo da beğeniyle karşılanmıştı. Şimdi o demodan yaklaşık yarım saatlik bir görüntü paylaşılmış durumda:

Oyundaki kahramanımız Aiden Caldwell’in baskı altında zor kararlar vermek durumunda kalacağını bir kez daha görmüş olduk videoda. Parkur kısımları gayet hızlı akacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl gösterilen videolarda zombileri görmediğimizden dem vuruluyordu, artık onları da görmüş, kendileriyle ne şekilde karşılaşabileceğimiz ve kendilerinden ne şekilde kaçabileceğimiz hakkında fikir edinmiş bulunuyoruz. Farklı yollardan ilerlemek, farklı taktikler geliştirmek imkanımız olacak oyunda, bunun da örneklerini görüyoruz fragmanda.

Genel olarak etkileyici bir video olduğunu söylemek mümkün; nitekim epey olumlu tepkiler almış, oyun severlerin merak duygularını tetiklemiş durumda. Merakımızı dindirmek için 2020 bahar aylarını beklememiz gerekiyor. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum