Dying Light 2'nin Hikaye DLC'si Yine Ertelendi

Sadece oyunlar değil DLC'ler bile erteleniyor

Techland normalde Haziran ayı için söz verdiği, ama sonrasında Ekim ortasına ertelediği Bloody Ties genişleme paketini şimdi de Kasım ayına erteledi. Böylece Dying Light 2'nin bu ilk hikaye DLC'si kısa süre içinde bile iki kere erteleme görmüş oldu.

"Ekibimize hataları ayıklamak ve oyunu cilalamak için ekstra süre vermek adına Bloody Ties'ın çıkışını 10 Kasım'a ertelemeye karar verdik" demiş Techland.

Oyunların ertelenmesi artık hiçbirimizi şaşırtmıyor ama bir DLC'nin, üstelik üst üste iki kere ertelenmesi bu tarihleri belirlerlerken ne düşündüklerini merak ettiriyor insana. DLC'yi Ekim ayına ertelerken hiç mi hesap kitap yapmamışlardı acaba?

DLC'nin tanıtım metniyse şöyle:

Bloody Ties, kıyamet sonrası bir açık dünyada geçen heyecan verici birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunu Dying Light 2 Stay Human için çıkan ilk resmi hikâye DLC'si.

Kim yüzlerce hayranın hep beraber adını haykırmasını istemez ki? Ya da hayal edilemeyecek bir zenginliğe kavuşurken aynı anda sevilmeyi ve herkes tarafından yüceltilmeyi? Peki bütün bunları elde etmek için en büyük bedeli ödemek gerekiyorsa?

Aiden olarak insanların statü için her şeyi feda ettikleri bir turnuvaya girmek için varlık, şöhret ve en iyi donanıma erişim sözüyle cesaretlendiriliyorsun. Düşmanlarını alt etmek için becerilerini geliştir ve şana erişmek için kendine müttefikler bul.

Şöhrete uzanan yolun yalnızca başlangıç olduğunu ve kendini güç ile intikam dolu bir hikâyenin içinde bulduğunu çok kısa süre içinde kavrayacaksın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum