E-Gameshow 2016'da Buluşalım

Şimdi Ankara’da olmak vardı

2002 yılından beri her yıl düzenlenen ve oyun sektörümüzle birlikte giderek büyüyüp daha da renkli ve eğlenceli hâle gelen E-Gameshow’un bu yılki ayağı 2-5 Haziran 2016 tarihleri arasında Ankara’da, ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Fuarda hem dünyanın hem de ülkemizin önemli oyun geliştiricilerinin vereceği konferans ve seminerlerin yanı sıra ödüllü turnuvalar, cosplay yarışmaları, her yaşa hitap eden programlar, eğitim kursları gibi pek çok etkinlik de yer alacak.

(Kusura bakma İhsan bir parantez açayım hemen. Enis ben :) Kirazoğlu olan. Arkadaşlar, Oyungezer adına E-Gameshow'da ben de olacağım. Hem bir seminerde yer alacak hem de etrafı gezerek sizler için bir video hazırlayacağım. Ankara'da da buluşalım diyordunuz, işte buluşma fırsatı :) 4 Haziran Cumartesi günü özellikle beklerim sizleri :) Söz sende İhsan.)

Etkinlik boyunca CS: GO, Hearthstone, WarGaming turnuvaları ve League of Legends Üniversite Ligi finalleri gibi pek çok e-spor olayının yanı sıra oyun müziklerinden oluşan bir DJ performansı gerçekleştirilecek. Çalınacak parçalar arasında Starcraft, Bastion, Tetris, Last of Us ve Mass Effect gibi yapımların müzikleri yer alacak.

Hackidhontarafından düzenlenen açık kod yazma yarışması, Redbull’un meşhur Shape Shifters etkinliği, selfie çekilebileceğiniz 3D Dijital Fotoğraf Stüdyosu, Dijital Oyun Konsolları Müzesi de cabası…

Ek olarak uzaya ilginiz varsa Türksat Planetaryum’la gök cisimlerini konumlarını ve hareketlerini yakından izleyebileceğiniz bir alan bile mevcut.

Katılımcılar arasında başta Atom, Big Kazan, Merlinin Kazanı, ODTÜ Teknokent, Old Moustache (No. 70), Riot Games (League Of Legends), Sony Türkiye, Taleworlds (Mount and Blade), ve WarGaming olmak üzere pek çok tanıdık isim var.

E-Gameshow 2016’yla ilgili daha fazla bilgiye resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Facebook'taki etkinlik sayfası için de E-Gameshow 2016 Etkinlik Sayfası'na tıklayınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum