E3, 20 Yıldır Kullandığı Logoyu Değiştirdi

I ıh, olmamış bence

Normalde büyük isimler uzun yıllardır kullandıkları logoları değiştirdiklerinde bunu bir bültenle duyururlar, ama 1995 yılından beri E3'ü düzenlemekte olan Entertainment Software Association bu değişikliği sessiz sedasız gerçekleştirdi ve ufacık bir açıklama yaptı. Yeni logoda E ve 3 sembolleri öncekinin aksine alt alta değil de yan yana hizalanmış durumda. Entertainment Software Association (ESA) yeni logonun tanıdık renk seçimine sahip olmasına rağmen tasarımında yapılan bu değişikle daha modern bir görünüm kazandığını düşünüyormuş.

Hemen E3'ün resmi web sayfasına ve sosyal medya hesaplarına baktık ve gördük ki değişiklik için gelecek seneki fuar beklenmemiş; neredeyse 20 yıldır görmeye alıştığımız o logo gitmiş, yerine daha sade ve daha iki boyutlu bir logo gelmiş. Biliyorsunuz E3'ün önceki logosu daha bir üç boyutlu görünüme sahipti.

Bakın E3'ün yeni logosu nasıl görünüyor:

E3'ün yeni logosu 12 ile 14 Haziran 2018 tarihlerinde Los Angeles'ta düzenlenecek olan E3 2018 ile birlikte resmi olarak kullanılmaya başlanmış olacak.

Bu yeni logo hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bana eski logonun eğlenceyi çağrıştıran halinden çok uzak, sıradan ve soğuk bir logo gibi geldi. Sanki eğlence sektörünün bu en önemli fuarlarından birine eskisi gibi kıpır kıpır bir logo seçilmesi gerekirdi diye düşünüyorum şahsen.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum