E3 2019 - Doom Eternal Koleksiyon Sürümü, Giyilebilir Slayer Kaskıyla Geliyor

Doom Slayer olmaya hazır mısınız

Hatırlarsanız dün E3'te 2 yeni video ile Doom Eternal'ın çıkış tarihi ve yeni multiplayer modu duyurulmuştu.

Ayrıca Bethesda Konferansında oyun için bir koleksiyon sürümü çıkarılacağı da duyuruldu. Bu koleksiyon paketinin içinde dijital olarak ilk sene çıkacak 2 hikaye paketini içerecek olan Year-One Season Pass, oyun içi bir Demon Slayer Skin'i, Klasik Silah Sesleri paketi; fiziksel olarak ise özel tasarlanmış kutusunun içinde bir Doom Eternal oyunu, yapımcılar tarafından hazırlanmış bir Doom Lore kitabı, Doom (2016) ve Doom Eternal'ın soundtrack kayıtları, taş baskı bir resim ve son olarak da giyilebilir bir Doom Slayer Kaskı bulunacak.

Yapımcılar bu koleksiyon sürümünden gurur duyduklarını söylerken Doom Slayer Kaskı'nın giyilebilir olacağını da özellikle belirttiler.

Doom Eternal 22 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
10 Haziran 2019 17:35

Nerdeeen nereye.Poşet çantadan Slayer kaskına.Bethesda'da gelişme var. :D--------------------Bu arada hesabın sürekli bağlı kalmaması sorununu düzelttiğiniz için teşekkür ederim Oyungezer yetkilileri.

waltran
Ghost AssassiN
10 Haziran 2019 19:32

poşet kask gelebilir dikkat etmek lazım :D fallout76 nın poşet çantasının yanındaki kaskın kalitesini de eleştirenler vardı ama arkaplanda kaldı tabii.


AvastYeScurvyDog
10 Haziran 2019 16:32

Fakat Bethesda, daha sonra kaskin maliyetinin cok fazla oldugunu fark edip, yerine hasir sapka vermeye karar verir, sonrasinda da 6 ay icerisinde vaat edilen kaski koleksiyon surumunu alanlara gondereceklerini soylerler.

Parolamı Unuttum