E3 2019 - Final Fantasy VIII Remastered Bu Yıl İçinde Çıkıyor

Square Enix, yeni Remastered'ı duyurdu

Square Enix'in sabaha karşı düzenlenen E3 konferansında Final Fantasy VIII Remastered da teyit edilmiş oldu. Elbette bu yalnızca bir Remastered, Final Fantasy VII gibi bir Remake değil, ama yine de yayınlanan fragmanda özellikle de yeni karakter modellerinin üzerinde çalışıldığını ve oyunun orijinal versiyonuna nazaran çok daha iyi göründüğünü görebiliyoruz.

Oyunun Remastered versiyonu bu yıl içerisinde PC ve konsollar için yayınlanacak ama kesin bir tarih verilmedi. Şu an Steam'de bir Final Fantasy VIII zaten var ama bunun Remastered versiyonla bir ilgisi yok, aman karışıklık olmasın :)

Final Fantasy VIII Remastered'da isterseniz oyunu yalnızca hikayesi için oynamak isterseniz HP ve ATB çubuklarınızı kalıcı olarak maksimuma dayayabilecek, hatta rasgele karşılaşmaları da dilerseniz kapatabileceksiniz. Hatta hızı üç katına çıkararak savaşları ve ara sahneleri hızlıca geçmenizi sağlayacak bir seçenek de mevcut olacak.

Bunlara ek olarak oyunun PC versiyonunda tüm eşyalara sahip olmak, tüm yeteneklere sahip olmak gibi hileler de olacak.

Aşağıda oyunun yayınlanan fragmanını izleyebilirsiniz:

Aslında yukarıda mevcut Steam linkini vermemin bir sebebi de kıyaslama yapabilmeniz içindi. Bu fragmanı izleyince 'bunun neresi Remastered' diye düşünmüş olabilirsiniz belki ama bunun sebebi hafızanızın orijinal oyunun grafiklerine dair sizi yanıltıyor olması. İkisine birden baktığınızda farkı net biçimde görebiliyorsunuz çünkü.

YORUMLAR
zireaelciri
11 Haziran 2019 14:21

Ah be remake sandım bi an üzüldüm remastered olduğunu farkedince. Neyse ama baya bir gelişme var bu da bir şeydir. Ama remake olmalıydı :,(

İlhanlı
11 Haziran 2019 13:06

Remastered, Remake, Remastered, Remake. Olmadı devam oyunu. Yeni nesilde de aynı şeyi yaşamayız umarım. Yeni ip bilinmeyene yolculuktur, bunun haricinde her oyun, oynadığım bir oyunun aynısı gibi hissettiriyor.

Parolamı Unuttum