E3 2019 - John Romero'dan Yeni Oyun: Empire of Sin

Sıra mafya imparatorluğu kurmakta

John Romero ismi oyun dünyası için oldukça büyük bir anlam taşıyor. Kariyerine Wolfenstein ve Doom gibi büyük başarılarla zirvede başlayan John Romero sonrasında bu zirvede kalmayı başaramamış ve yapımcılık kariyeri oldukça çalkantılı bir şekilde devam etmişti.

Şimdi ise kendisi Empire of Sin isimli yeni projesi ile tekrar aramıza dönmeye hazırlanıyor. Empire of Sin bizi 1920'lerin Chicago'suna, alkol yasağının ve büyük suç örgütlerinin dünyasına götürecek. Karakter odaklı bir strateji oyunu olacağı belirtilen oyunda, yerel suç patronlarından birini seçerek adım adım gücümüzü arttırmaya ve sokaklardaki hakimiyetimizi genişletmeye çalışacağız.

Dağıtımcılığını Paradox'un üstlendiği oyunun 2020 Bahar döneminde çıkması bekleniyor. Duyuru videosunu ise aşağıda izleyebilirsiniz.

E3 2019 - Nintendo Konferansında Gösterilen Tüm Fragmanlar

YORUMLAR
YourDodoBoi
12 Haziran 2019 14:33

Açıkçası hep bu tarz mafya odaklı bir strateji oyunu istemişimdir. Kendi örgütümüzü kurup rakip ailelerle mücadele edeceğimiz, bu sırada polislerle mücadele edeceğimiz vs. Umarım becerirler çok isterim.

mutlusenay
YourDodoBoi
12 Haziran 2019 14:58

Omerta: City of Gangsters adlı bir oyun var 2013 çıkışlı. Puanları çok iyi değildi ancak benzer bir tema ve oynanışa sahip, bir göz atabilirsin Empire of Sin'i beklerken :)

YourDodoBoi
mutlusenay
12 Haziran 2019 19:14

Yazarken bu oyunun adını bulmaya çalışıyordum da aklıma gelmemişti, çok saol :D bu oyunu oynadım fakat tam olarak istediğim tadı verememişti, oynayıştaki sınırlamalar vs. Yine de güzel oyundur ama denemeyenlerin bir denemesinde fayda var.


Parolamı Unuttum