E3 2019 - Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den İlk Oynanış Fragmanı Gösterildi

PC Gaming Show dünya prömiyerleriyle başladı

PC Gaming Show sunumu iki "dünya prömiyeri" ile başladı ve Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den ilk oynanış görüntülerini gördük.

Daha doğrusu... "İlk defa oynanış görüntüleriyle karşınızda" diye anons yaptılar ama oynanış ile alakası olmayan bir video izledik.Videonun ardından oyunun hikaye tasarımcısı Cara Ellison tekrar konuşmaya başlayınca şaşırdık ancak daha sonra arka planda Pre-Alpha Oynanış Görüntüleri akmaya başladı.

Yine de oynanışa dair pek bir şey gördüğümüzü söylemek mümkün değildi, daha çok kameranın çeşitli ortamlarda dolanmasını seyrettik ama sonuçta Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den gördüğümüz ilk oynanış görüntüleri bunlardı. Ama daha sonra Paradox Interactive'in hesabından uzun videonın paylaşıldığını gördüm. "İşte şimdi oldu" dedim :)

Biraz da orada sabah erken saat olmasından kaynaklanıyor olsa gerek heyecansız bir sunum oldu, ama sanırım oradakiler de Paradox'un videolarını izlerlerse heyecanları biraz artar.

Oyunun çıkış tarihi olarak hala 2020 ilk çeyrek deniyor.

YORUMLAR
Kaan
11 Haziran 2019 16:30

Muhtemelen gameplay videosu için oyun henüz olgunlaşmamış. Bunun için cutsceen videolarını göstermeyi tercih etmişler.

yusufulas
10 Haziran 2019 21:29

Umutlarımı yükselttiler şu an :) ama çok gaza gelmiyorum.

Kemal Karslı
10 Haziran 2019 21:15

Oyun fena durmuyor ama karakterler çok donuk geldi yüz ifadeleri olarak. Yani yıllar önce çıkan Half Life 2 de bile daha iyi mimikler gördük. Konuşurken donuk donuk bakan karakterler yakışmamış.Umarım oyun çıkana kadar dikkate alıcakları birşey olur.

anonymous
Kemal Karslı
11 Haziran 2019 02:51

Valla tum animasyonlar donuk duruyor, eller falan. Zaten pek bir gameplay gostermemisler, adam yurumeye baslar baslamaz npc/cutscene gosteriyorlar. Benim hosuma gitmedi gorduklerim.


Parolamı Unuttum