E3 2019'da Yeni Bir Rainbow Six Oyunu Görebiliriz

Uzaylılar tarafından kaçırıldım

E3 2019’a geri sayım başladı. Artık bizden sadece saatler uzaklıkta olan efsanevi fuar, bu sene eskisinden de bomba olacak gibi görünüyor. Ardı ardına gelen iddiaların en yenisi ise, Ubisoft’un E3 2019’da yeni Rainbow Six oyununu tanıtacağı oldu.

Rainbow Six Quarantine adı verilen bu oyunun uzayda geçeceği söyleniyor. Tabi ki oyun, Tom Clancy kökenlerinden de kopmayacaktır diye tahmin ediyoruz.


Peki ama bu iddia nereden çıktı? Hatırlarsanız Watch Dogs 2’nin bir bölümünde Ubisoft stüdyolarının içerisine girebiliyor ve bilgisayarları hack’leyebiliyorduk. Bu görevin sonucunda ortaya çıkan ufak bir videoda, uzayda geçen bir Ubisoft oyununun ilk görüntülerini izleme fırsatı buluyorduk. İşte “E3_Conf_Video” başlıklı bu videonun “Pioneer” adını taşıyan bir oyun olacağı açıklanmıştı.

Kotaku yazarı Jason Schreier'ın iddialarına göre de Rainbow Six Quarantine, hayatına işte bu Pioneer isimli oyun olarak başlamış.

Far Cry 4’ün arkasındaki Alex Hutchinson’ın yöneteceği oyun, uzayda geçecek bir keşif oyunu olacaktı. Ubisoft daha sonra bu fikrinden vazgeçerek oyunu co-op bir shooter’a çevirmek istemişti. Oyundan aldığımız en son haber ise uzaylılar ile savaşacağımız bu dünyanın, Rainbow Six’in Anvil motoru ile oluşturulacağı gerçeğiydi. Gördüğünüz gibi bu iddialar duyduklarımız ile oldukça paralellik gösteriyor.

Hatta bu iddialar, güvenilirliği ile bilinen Nibel tarafından da doğrulandı.

E3 2019’daki önemli haberleri kaçırmamak için bizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum