E3 2019'da Yeni ve Farklı Bir Darksiders Oyunu Tanıtılacak

THQ Nordic seriyi yeni bir yöne taşıyacakmış

Henüz Darksiders III'ü oynamamızın üzerinden bir yıl bile geçmedi, Darksiders serisinin üçüncü oyunu geçtiğimiz sene kasım ayında yayınlanmıştı. Şimdiyse aradan bu kadar az bir süre geçmiş olmasına rağmen, yeni bir Darksiders oyunu tanıtılacak.

Darksiders II ile III arasında yaklaşık olarak 6 yıl olduğunu düşünürsek bu yeni oyunun tahminlerden çok erken karşımıza çıkacağını görebiliyoruz. E3 Coliseum'un web sayfasındaki plana göre THQ Nordic tarafından duyurulacak bu yeni oyun, Darksiders serisini farklı bir yöne taşıyacakmış. Buradan da hem serinin yeni bir oyuna kavuşacağını kesinlikle öğrenmiş oluyoruz, hem de önceki oyunlardan farklı olacağını.


Panelin tarihi 13 Haziran Perşembe, Türkiye saatiyle 20:30 olarak belirtilmiş.

Panelin resmi tanıtımında ise şu sözler yer alıyor:

"Darksiders evreninin başlangıcı ve nereye gittiğine dair bir tartışma. Panelin sonunda seriyi yeni bir yöne taşıyacak olan yepyeni bir Darksiders oyunu tanıtılacak."

Burada "yeni bir yön" ile ne kast edildiğini henüz bilmiyoruz. Oyunun grafik tarzında bir yenilenmeye de gidilebilir, türünde de. Serinin devam oyunu yerine bir yan oyunla karşımıza çıkma ihtimalleri de var. Hatırlarsanız THQ Nordic'in sızdırılan planlarında oyunun ismi Darksiders: Genesis olarak geçiyordu ve bu da ismindeki IV ibaresinin eksikliği yüzünden farklı bir oyun olma ihtimalini güçlendiriyor. 

Tüm bu soruların cevaplarını THQ Nordic panelinde öğreneceğiz. O zamana kadar belki hatırlamak istersiniz diye sizi Darksiders III incelememize davet edeyim :)

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
31 Mayıs 2019 18:51

mobil oyun olmasın da.

BarisKayatekin
31 Mayıs 2019 14:52

Oyun farklı olucak, olmak ta zorunda zaten çünkü yeni oyunda sıra mahşerin 4. atlısı Strife'ta.Ve kendisi bir silahşör. O yüzden hack and slashten ziyade oyun muhtemelen shooter'a dönecek.

Parolamı Unuttum