EA, Access Abonelik Servislerini EA Play Adı Altında Birleştirdi

Kafa karışıklığına son

Electronic Arts, sunduğu abonelik sistemleri EA Access ve Origin Access'i EA Play adı altında tek çatıda birleştirmeye karar verdi. Bu yeni servis, 18 Ağustos'tan itibaren karşımızda olacak.

EA'in Access ismiyle iki farklı abonelik sistemi sunuyor olması gereksiz kafa karışıklığı yaratıyordu. Artık ister Xbox One, ister PS4, Steam veya Origin üzerinden abone olun, tüm servislerin ismi EA Play olarak geçecek. Origin Access Premier'in ismi ise EA Play Pro olarak yenilenmiş oldu.

Kısacası ucuz olan abonelik EA Play, pahalı olan ise EA Play Pro olacak diyebiliriz. Steam'de de geçtiğimiz günlerde sayfası açılan EA Access (ya da yeni adıyla EA Play) aylık 12, yıllık ise 65 lira gibi uygun bir fiyatla listelenmiş durumda. EA oyunlarının yerel fiyatlandırma kullanmadığını ve eski Mass Effect'lerin bile 100 liranın üstünde olduğunu düşünürsek, yıllık 65 liralık paket gayet cazip görünüyor.

EA Play aboneleri yeni oyunları 10 saat süreyle deneyebilecek, oyun satın alırken %10 indirimden faydalanabilecek ve çok sayıda oyuna da doğrudan Vault üzerinden erişebilecekler.

EA, önümüzdeki aylarda servisteki oyunlarına özel oyun içi mücadeleleri ve aylık ödüller yerleştirmeyi de planladığını açıkladı. Ayrıca PC'deki Origin uygulaması da daha verimli ve kullanıcı dostu olacak şekilde elden geçirilecekmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum