EA, Apex Legends'ın Ping Sistemi Ücretsiz Olarak Kullanıma Açacak

Muazzam haber

Hatırlarsanız bir dönemler her gün yeni bir battle royale oyunu çıkıyordu karşımıza. İşte o dönemlerden birinde bizlerle buluşan Apex Legends, içerisinde bulunduğu türe yenilikçi eklentiler yaparak adeta oyuncuların favorisi haline gelmişti. Bu yenilikçi mekaniklerin başında da ping sistemi geliyordu.

Zaman zaman takım arkadaşlarımızla konuşmak istemediğimizde ya da bir eşyayı işaretlemek istediğimizde bu özelliği rahatça kullanabiliyoruz. Aynı sistem şu anda yıllardır piyasada olan CS:GO'ya bile eklenmiş durumda. Fakat EA, bu teknolojiyi diğer yapımcılara ücretsiz olarak sunma niyetinde. 

Bugünden itibaren EA'in "Accessibility First Patent Pledge" adını verdiği sistemi üzerinden geliştiriciler beş farklı patente erişebilecek. Bunların içerisinde de en dikkat çekici olanı, EA'in "Contextually Aware Communications Systems" adını verdiği Apex Legends'ın ping sistemi olacak.

EA'in böyle bir incelik göstermesine şaşırmadık demek yanlış olur. Bakalım başka hangi oyunlarda bunun gibi tasarımlar göreceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum