EA, Başları Ağrıtan FC 24 Glitch'ini Ortadan Kaldırdı

Zahmet oldu diyeceğim, ağır olacak...

FC 24 oyuncuları bir süredir online oyunlardan uzak durmaya çalışıyor. "Calf Dribble" ismiyle bilinen bir glitch yüzünden oyuncular maçlarının çoğunu, bu glitch'i kullanan kişilere karşı kaybediyor. Glitch'i uyguladığınızda top oyuncunun ayağına sıkışıyor ve koşarak kalenin içine girip gol atabiliyorsunuz.

Bir süredir devam eden bu duruma EA el atmaya karar verdi. Yalnız stüdyonun sorunu çözmek yerine direkt olarak "ortadan kaldırma" yoluna gitmesi ilginç.

Bu glitch'i uygulayabilmek için oyuncunuzun Trickster+ PlayStyle'ına sahip olması gerekiyor. EA, Trello üzerindeki açıklamasında Ultimate Team üzerinden direkt olarak Trickster+ stilini kaldırdığını açıklamış. Bu stile sahip oyuncular artık direkt olarak Trickster olacak.

Bu ani karar ile birlikte en azından maçlarda saçma sapan goller yemeyeceğiz. Lakin Trickster+ stiline ne zaman çözüm geleceği de merak konusu. Glitch olmasa da pek çok oyuncunun bu yetenekli oyuncular ile oyun kurmayı sevdiğini, hatta takımlarını bu oyuncular üzerine kurduğunu söylemek mümkün. 

Bakalım sorun ne zaman çözülecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum