EA, Bu Sene E3 Öncesindeki EA Play'de Basın Konferansı Yapmayacak

Bu yıl EA Play ve E3 nasıl geçecek dersiniz?

Electronic Arts, bu yıl düzenleyeceği EA Play'in takvimi ve içeriği ile ilgili bazı bilgiler paylaştı. Açıklamada, E3 öncesi düzenlenecek programda basın konferansı yapılmayacağı bilgisine de yer verilmiş durumda.

E3 2019 için önümüzde yaklaşık olarak 3 aylık bir süre var; 11-13 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yılki programın nasıl geçeceği merakla bekleniyor, özellikle Sony'nin bu etkinlikte yer almayacağını açıklamasının ardından. Gelen açıklamalara bakılırsa Microsoft cephesinin, E3'e iddialı hazırlandığı anlaşılıyor. Nintendo da programda yer alacaklarını ilan etmişti. E3'te yer alıp almayacağı veya ne ölçüde yer alacağı merak edilebilecek bir diğer firma ise EA. Gelen son açıklamaya göre EA, E3 öncesinde gerçekleştirecekleri EA Play'de basın konferansı düzenlemeyecek, bunun yerine oyuncuların beklentilerini karşılayacak daha çok içeriğe yer vermeye odaklanacaklar. Geçtiğimiz yıllarda da EA teknik anlamda E3'te yer almasa da EA Play, programın gayrı resmî başlangıcı olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla bu programda basın konferansına yer verilmeyecek olması, E3 programına ilişkin yaklaşımda da bir değişiklik olarak yorumlanabilir.

EA tarafından yapılan basın açıklamasına göre, EA Play etkinliği 7-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Burada çeşitli canlı yayınlar gerçekleştirileceği, bu yayınlarda daha çok oynanışa ve geliştirici ekiplerden oyunlara dair daha çok paylaşıma yer verileceği söyleniyor. Katılımcılar, oyunları ilk elden deneyimleme şansına sahip olacaklar. Bu etkinlik kapsamında, çıkacak oyunlar ile ilgili sunumlar yer almayacak gibi görünüyor şu aşamada, ama bu yönde bir beklenti de var açıkçası.

EA Play hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamalar yapılacağı söyleniyor. Bu sene bizleri nasıl bir Ea Play ve E3 bekliyor bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum