EA, Bulut Sistemi Project Atlas'ı Test Etmeye Başlıyor

Dört oyunla birlikte

Electronic Arts, geçen sene duyurduğu Project Atlas bulut oyun sistemini test etmeye başlıyor. EA, Project Atlas'ı yalnızca bir yayın servisi olarak değil, daha derin ve kişiselleştirilmiş oyunlar sunmak için tasarladığını ve nihai amaçlarının da kullanıcılar tarafından yaratılan içeriklerle dolu bir dünya yaratmak olduğunu söylemişti.

İşte bu sistemin denemeleri yakında başlayacak ve EA bunun için başvuruları almaya başladı bile. Project Atlas testlerine katılmak için başvurmak istiyorsanız yapmanız gereken şey EA hesabınıza giriş yapmak ve yandaki menüden "Community Playtesting" kısmına gitmek olacak. Burada katılabileceğiniz testleri görebileceksiniz ama şu an için test kısmı boş görünüyor.

Testin ilk aşamasında dört farklı oyun yer alacak, bunlar FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals ve Unravel. EA birbirinden farklı türde oyunlar seçmiş, böylece farklı oynanış gereksinimlerine sahip olan farklı türlerin gerçek dünya koşullarında nasıl performans vereceğini görmek istemişler. Tüm bu oyunlarda çapraz platform oynanışı ve çapraz kayıt desteği olacak ve bulut sunucularını test eden oyuncular Origin'deki diğer oyuncularla da karşılaşabilecekler.

Bulut oyun sistemleri gelecek yıllarda adlarından sıkça söz ettirecek. Microsoft'un Project xCloud, Google'ın Stadia gibi servisleri bu yıl içerisinde yayınlarına başlayacaklar ama bu arenaya çıkmayı planlayan başka büyük firmalar da var gördüğünüz üzere. Ne kadar başarılı olabilecekler, gerçekten devrim yaratabilecekler mi, bunu hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum