EA Canada Yeni Bir NBA Konsepti Hazırlıyor

NBA 2K'nı yalnızlığı son mu buluyor?

NBA severlerin için son 3 yılı büyük bir değişimle geçti. Electronic Arts'ın NBA Live üstünlüğü geçen yıllardan sonra tahtı NBA 2K devraldı. Bu rekabetin yeniden ne zaman ateşleneceği ise netlik kazanmadı. Son gelen duyumlarda Electronic Arts cephesinde küçük hareketlenmeler olduğu yönünde.

EA Canada bildiğiniz gibi Electronic Arts'ın en büyük stüdyolarından biri. Sadece NBA serisi değil FIFA, NFS, NHL, SSX gibi oyunlarında geliştirildiği yer. Kotaku kaynaklı habere göre EA Canada NBA serisi için ön çalışmalar başlamış. Çalışmaların başlığı ise "yeni bir NBA konsepti". Şirket bu başlık altında çeşitli anketler düzenleyip oyunculardan fikirler alıyormuş. Ancak nasıl bir oyun bizi bekliyor açıklığa kavuşmuş değil.

Hatırlayacaksınız NBA konusunda ilk mağlubiyetini NBA Elite 11 almış ve oyun gün yüzü görmemişti. Arından geçtiğimiz sene sesiz ve derinden gelen NBA Live 13 ise EA tarafından iptal edilmiş gerekçe olarak oyunun geliştirme aşamasının yeterli kaliteye ulaşamaması gösterilmişti.

Son olara NBA Jam nostaljisini ayaklandıran EA Canada bu defa NBA 2K serisini yakalayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum