EA, Command & Conquer Remastered Collection'ın Kaynak Kodlarını Yayınladı

Modcular için bulunmaz nimet

Command & Conquer Remastered Collection'ın çıkışına yalnızca iki gün kaldı (5 Haziran). Bu gerçek zamanlı strateji klasiğine gösterilen ilgi gerçekten de çok büyük ve oyun şimdiden Steam'in dünya çapında en çok satan oyunlar listesinin tepelerindeki yerini almış durumda (dün listenin 1. sırasındaydı, Ori and the Will of the Forest indirime girince yerini kaptırmış oldu).

Orijinal oyunun geliştirilmesinde de emeği geçen isimlerin kurmuş olduğu Petroglyph tarafından remaster versiyonu hazırlanan oyunu bizler de merakla bekliyoruz açıkçası.

Electronic Arts, oyunun çıkışından önce Command & Conquer Remastered Collection'ın tüm kaynak kodlarını GitHub üzerinden yayınladı. Bu jest özellikle de oyunun modlanmasıyla uğraşan camiaya ilaç gibi gelecek ve işlerini oldukça kolaylaştıracak. Bu sayede önümüzdeki dönemlerde kompleks modlar görmeye de başlayabiliriz. Harita Editörüne ek olarak bu kodlar sayesinde modcular oyuna yeni birimler ekleyebilecek, görselleri değiştirebilecek, oyun mekanikleriyle oynayabilecek, verileri istedikleri gibi düzenleyebilecekler.

Oyunda orijinal oyunlardan kesilmek durumunda kalınan ekstra içerikler de bulunacak, daha önce yayınlanmamış müzikler de.

Command & Conquer Remastered Collection'ın kaynak kodlarını şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum