EA, EA Access ve Origin Access Basic'te İndirim Kampanyası Başlattı

Denemek için güzel bir fırsat

Electronic Arts, EA Access (PlayStation 4 ve Xbox One için geçerli) ve Origin Access Basic (PC için geçerli) aboneliklerinde indirim kampanyası başlattı.

Buna göre PlayStation 4 ve Xbox One için EA Access'e bir aylık 8 liraya abone olabiliyorsunuz. PC için Origin Access Basic'in ise Türkçe sayfası yok ama oradaki fiyat da 0,99€ olarak belirlenmiş, bu da zaten yaklaşık 8 liraya denk geliyor.

Bu tekliften faydalanabilmek için aktif aboneliğiniz olmaması gerekiyor ve Origin için söz konusu olan da düşük seviyeli Basic versiyonu. İlk ay indirim ardından sonraki aylar normal fiyata dönüyor, bunu da belirtmek lazım. PC oyuncuları için Origin Access, aylık 4€ yani yaklaşık 32 liraya denk geliyor. EA'in yerel fiyatlandırmaları umursamaması karşımıza pahalı bir servis çıkarıyor kısacası.

Bu teklif 29 Haziran'a kadar sürecek ve 8 liraya bir ay boyunca içerisinde EA'in seçilmiş oyunlarının olduğu listeyi dilediğinizce oynayabiliyorsunuz. Pakete en son katılan oyun da Need for Speed Heat oldu. Ayrıca henüz çıkmamış olan EA oyunları da sisteme eklendiklerinde 10 saat deneme hakkınız oluyor Basic pakette.

EA Access, çok yakında Steam'e de gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum