EA, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville İsmini Tescil Ettirdi

Yeni PvZ oyununun adı belli oldu gibi...

EA, bu yıl içerisinde yeni bir Plants vs. Zombies oyunu geleceğini duyurmuştu. Bizler de 3. oyun için (hangi 3. oyun acaba:)) beklemeye başlamıştık. Ancak ilerleyen dönemlerde paylaşılan bilgilerle Plants vs. Zombies 3'ün mobil platformlar için geliştirilmekte olduğunu öğrendik; en azından ilk aşamada durum bu. Dolayısıyla PC ve konsol sahipleri için bir miktar daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Bununla birlikte PC (ve konsollar) için de bir PvZ oyunu geliştirildiği, kod adının Picnic olduğu ve alfa sürecinde bulunduğu şeklinde bazı bilgiler de bulunuyor. Son sızan bilgilere göre bu oyun Garden Warfare 3 olarak değil de PvZ: Battle for Neighborville olarak adlandırılacak. EA tarafından Avrupa’da yapılan bir tescil başvurusu da bu bilgiyi teyit eder nitelikte. Neighborville, PvZ çizgi romanlarındaki kentin adı, dolayısıyla oyunun bu şekilde adlandırılması çok da şaşırtıcı sayılmaz.

Reddit’te ortaya atılan bazı iddialar, paylaşılan başkaca sızıntılar da var oyunla ilgili. Paylaşılan bir iddiaya göre; oyun hikaye temelli olmayacak. Bu yeni oyunda 20 karakter sınıfı, bir sosyal bölge, serbestçe dolaşılacak üç bölge ve dokuz PVP modu bulunacakmış, bu modlardan birisi de 4v4 battle arena modu olacakmış.

Bu iddialar, oyunun bir ‘oyun servisi’ haline evrildiğine işaret ediyor. Ama şu aşamada bunların doğruluğunu teyit etme imkanımız yok. Bunun için önümüzdeki duyuruları beklemek durumundayız. Bakalım EA bizleri ne zaman aydınlatacak yeni oyun hakkında.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:16

O kadar kötü ki şu TPS PvZ oyunları. Utanmadan hala devam ettiriyorlar ya. Bedava vermiş olmalarına rağmen dayanamadım bunlara.

Parolamı Unuttum