EA Play De Game Pass Bünyesine Katılıyor!

Müthiş hamle

Microsoft dünden beri gündeme damga vurdu diyebiliriz. Önce Xbox Series S ve Xbox Series X'in fiyatları ve çıkış tarihleri belli oldu; Xbox Series S'nin 299$ gibi son derece uygun bir fiyattan çıkacak olması oldukça önemli bir haberdi. Xbox Series X de 499$ fiyatıyla söylentilerden daha düşük bir fiyat belirlemiş oldu.

Yurtdışında 25 - 35$ taksitle de satışına başlanacak ve 22 Eylül'de ön siparişlere açılacak konsollarla ilgili bilgileri sindirmeye çalışıyorduk ki bir açıklama da Game Pass tarafından geldi.

Microsoft ve Electronic Arts işbirliğine giderek Xbox Game Pass abonelerine ekstra bir ücret gerektirmeksizin EA Play aboneliği de verileceğini açıkladı. Yani Ultimate aboneleri Xbox One, Xbox Series X ve S ve Windows 10'da; Xbox Game Pass for PC aboneleri ise Windows 10'da EA Play'e de sahip olacak!

Steam'de EA Play'in aylık 29 lira olduğunu düşünürsek bunun ne kadar inanılmaz bir anlaşma olduğunu da tahmin edebilirsiniz, çünkü Game Pass'in aylık aboneliği sadece 15 lira.

EA Play'in 'tatil döneminde' Game Pass'e ekleneceği söyleniyor, yani yeni nesil konsolların çıkışına yakın bir zamanda bu işbirliğin meyvelerini oynamaya başlayabileceğiz.

 

YORUMLAR
mescut
10 Eylül 2020 05:54

Konsol almak isterken, bu game pass yüzünden herkesin aklı Xbox'a kayıp duruyor, Nvidia 600 dolara yeni ekran kartlarını çıkarmayı duyurması ve exclusive oyun eksikliği büyük ihtimalle Microsoft cephesini zorlayacaktır, halihazırda pc'de Game pass olması, exclusive dedikleri oyunları pc'ye de gelmesi, xcloud olsun, çok uçuk gelebilir ama ben tahmini 3 yıl diyorum, belki daha fazla, konsol piyasasından çekilmeye bile gidebilir Microsoft, çoğumuz son fiziksel konsol jenerasyonu diyoruz da daha erken kopmalar bekliyorum ben, iddialı olacak ama ben yazayım, tutarsa bilmiş olurum... =)

Mico
9 Eylül 2020 22:35

Sırf bu yüzden de Game Pass'in fiyatı yükselmesin lütfen ya. Galiba yıllık da yok Game Pass PC'de, çıkışına yakın hemen alalım.

Parolamı Unuttum