EA Sports FC 25’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Eylül sonunda geliyor

Electronic Arts, futbol oyunu serisinin yeni üyesi EA Sports FC 25’in çıkış tarihini ilan etti. Oyundan bir de fragman paylaşıldı.

Oyunun kapak yıldızlarını öğrenmiştik; standart versiyonunda Jude Bellingham kapakta yer alacak. Ultimate versiyonundaysa ona Aitana Bonmati, David Beckham, Zinedine Zidane ve Gianluigi Buffon eşlik ediyor.

Bu sene oyuna yeni bir mod ekleniyor; 5’e 5 Rush. Bu mod, Volta’nın yerini alacak. Ultimate modunda bazı değişiklikler söz konusu.

Kariyer modunda Canlı Başlangıç Puanları (Live Start Points) ile sezonun o tarihteki durumuna uygun bir şekilde oyuna giriş yapılabilecek. Diyelim ki ara sezonun 2. yarısının başında oyuna başlamak istediniz. Bu durumda o ana kadarki maç skorları, transferler, teknik direktör değişiklikleri vs geçerli bir şekilde başlayacaksınız. Kariyer modunda ilk defa kadın futbol takımları da yer alacak.

EA Sports FC 25, 27 Eylül’de geliyor. Ön sipariş verenler 20 Eylül’den itibaren oynayabilecekler. Bakalım bu seneki futbol oyunumuz nasıl çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum