EA, Star Wars Oyunları Geliştirmeye Devam Edecek

Çok sayıda proje devam ediyormuş

Lucasfilm Games'in yeniden doğuşu beraberinde heyecan verici haberleri de getirdi. Önce Bethesda tarafından yeni bir Indiana Jones oyununun geliştirildiğini öğrendik, sonrasında Ubisoft'un yeni bir açık dünya Star Wars oyunu için düğmeye basmış olduğunu.

Disney'in Electronic Arts'la 2023'e kadar lisans anlaşması var aslında Star Wars'a dair. Yani Ubisoft'un duyduğumuz bu oyununun çıkışı 2023'ten önce gerçekleşmeyecek ama sonuçta bu haber bile Electronic Arts'ın elinde anlaşma açısından ne ifade ediyor, merak konusu yarattı.

Ubisoft haberinin hemen ardından ilk olarak Lucasfilm Games başkan yardımcısı Douglas Reilly, starwars.com'a bir açıklama yaparak Electronic Arts'ın da Star Wars oyunlarına devam edeceğini söyledi. "EA ile birlikte yarattığımız oyunlardan gurur duyuyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve ilişkilerimiz de hiç olmadığı kadar sağlam. Şu an çok fazla detay paylaşamayacak olsak da, şu an EA'in yetenekli ekiplerince üzerinde çalışılan birden çok proje var"

Zaten EA de bunun ardından bir mesaj paylaşarak Star Wars'a olan bağlılığını gösterdi :)

✅ Star Wars'u seviyoruz.
✅ Lucasfilm Games ile ortaklığımızı devam ettirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
✅ Daha çok sayıda Star Wars oyunu geliştiriyoruz.
✅ Hala en sevimlisi BD-1.

Electronic Arts'ın hakkını da teslim etmek lazım, özellikle de Star Wars Jedi: Fallen Order ve Star Wars: Squadrons ile iki farklı türde son derece başarılı oyunlarla karşımıza çıktılar. Şimdi işin içine rekabetin de girmesi daha da farklı türler ve daha güzel oyunlar şeklinde karşımıza çıkacak diye umuyorum.

Bakalım bundan sonraki süreçte hangi firmalardan da Star Wars oyunu haberi alacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum