EA, Uzun Yıllardır İlk Kez Bir FIFA Oyunu İçin Demo Çıkarmayacak

FIFA 21'de ne değişti ki?

FIFA serisi oyuncuların her sene yeni oyununu görmek ve denemek için beklediği oyunların başında gelen isimlerden biri. Electronic Arts uzun yıllardır oyun çıkmadan yaklaşık bir ay önce o yılın FIFA'sının demosunu yayınlar, oyuncular da böylece o seneki oyunda ne gibi yenilikler olduğunu kendileri görebilirlerdi. Bu gelenek geriye doğru gittiğimize 90'lı yılların sonlarına kadar uzanan bir gelenek aslında. Hatta arama yaparsanız hala daha FIFA 1998'lerin, 2000'lerin, 2010'ların demolarına denk gelebilirsiniz.

Ancak EA Sports'un Twitter hesabından oyuncuları üzen bir açıklama yapıldı, çünkü Electronic Arts bu sene FIFA 21 için demo yayınlamayacak.

Stüdyo, geliştirme ekibinin zamanını mevcut ve yeni nesil konsollar için en iyi oyun deneyimini sağlamaya odaklandığını, bu yüzden böyle bir karar aldıklarını söylüyor. Önceki senelerde en iyi oyun deneyimini sağlamaya çalışmıyorlar mıydı, orası merak konusu. Zaten tweet'in altı da hayal kırıklığını ve şüphelerini bildiren oyuncularla doldu.

FIFA 21'i çıkmadan önce denemenin tek yolu EA Play abonesi olmak. EA Play aboneleri 1 Ekim'den itibaren oyunu 10 saat oynayarak deneyebilecekler.

FIFA 21, PC, PS4, Xbox One ve Switch için 9 Ekim'de çıkacak. Yeni nesil konsollarda da ilk günden itibaren oyunun yeni nesil versiyonları oynanabilecek.

YORUMLAR
darkrockv7
22 Eylül 2020 17:34

FIFA 2020 oynayarak demoyu deneyimleyebilirler.

İses
22 Eylül 2020 14:22

Demoyu bile paraya döktüler yaşasın korsan.

Parolamı Unuttum