EA, Wild Hearts'tan Umudu Kesmiş

Oyuna destek sonlanıyor

Electronic Arts'ın kendi Monster Hunter'ını yapmak istemesi sonucunda ortaya Wild Hearts çıkmıştı. Dynasty Warriors serisinin de yaratıcısı Omega Force tarafından geliştirilen oyun 16 Şubat 2023 tarihinde çıktı ve aldığı yorumlar ortalama seviyesinde kaldı.

Oyunun resmi Discord kanalında ve subreddit sayfasında yayınlanan bir rapora göre EA, oyunun çıkışından üzerinden henüz sadece 7 ay geçmiş olmasına rağmen Wild Hearts'ı desteklemeyi sonlandırmaya karar vermiş durumda.

Subredditte yazan moderatör "oyunun başına geldiğini düşündüğünüz şey maalesef ki gerçek oldu. Alışılmış EA haberlerinden biri olarak görünüşe göre bu oyunu çok da bekletmek istemediler ve bunun bir sonraki Monster Hunter olmasını umdular. İstedikleri gibi multi-milyon dolarlık büyük hit olmayınca da büyümesi için gereken sevgiyi vermek istemediler." demiş.

Oyunun sunucuları açık kalacak olsa da çok büyük ihtimalle ek içerikler ve güncellemeler gelmeyecek. Moderatörün söylediğine göre yakında bu konuda resmi açıklama da yapılacakmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum