EA'in Dağıtacağı İlk F1 Oyunu F1 2021, Yüksek Fiyatıyla Temmuz Ayında Bizlerle

Lütfen mikro ödeme ile karşılaşmayalım...

Bazı oyun stüdyolarının ismini duyduğunuzda adınıza belli oyun türleri gelir. Örneğin BioWare oyunlarını RYO türüyle, Infinity Ward'u ise FPS türüyle özdeşleştirebiliriz. Codemasters da doğuş amacı itibariyle çok gerçekçi yarış oyunları üzerine odaklanan bir stüdyo olarak tarihe geçmiş durumda.

Her yaştan yarış tutkununun sevdiği oyunlar üretmeyi başaran geliştirici, F1 serisini de başka bir boyuta taşımayı başardı. Özellikle son oyunu ile gönüllerde taht kuran marka, geçtiğimiz aylarda Electronic Arts tarafından satın alınınca herkesin kafasının karışmasına neden oldu.

EA logosu altında çıkacak ilk F1 oyunu 16 Temmuz'da resmen bizlerle olacak. Açıklanan bilgilere göre "Breaking Point" isimli bir senaryo moduna sahip olacak oyun, "Real-Season Start" seçeneği ile de F1 sezonundaki noktadan direkt olarak başlangıç yapmanızı sağlayacak.

Buradan Steam sayfasına ulaşabileceğiniz oyunun fiyatı ise ilk kez 300 lira bandını aşarak 419.99 TL oldu. Serinin önceki oyunlarını 100 liranın altına satın alabiliyorduk, işte bu da EA farkı.

YORUMLAR
Wolflex
16 Nisan 2021 13:39

Ea maalesef ülkemize bölgesel fiyatlandırma yapmıyor. Sony desen öyle. İşlerine geldi mi biz avrupa bölgesindeyiz gelmedi mi orta doğu ülkesiyiz.

Parolamı Unuttum