EA'in İlk WRC Oyunu Kasım Ayında Gelebilir

Ah Codemasters ah!

Yarış oyunları dünyasına her stüdyo farklı isimlerle giriş yapıyor. Fakat beni yanıltmayan ve üzmeyen isimlerden biri yıllardır Codemasters olmuştur. Uzun süredir çıkarttıkları her oyunda bir standart yakalamayı başaran Codemasters, 2020 yılında WRC lisansını aldığında elbette heyecan yapmıştık.

Electronic Arts bünyesine geçen Codemasters, son dönemlerde çizgisini bozmaya başlamıştı. Lakin ekibin kendini tekrar kanıtlaması için muhteşem bir fırsat oluşmuş gibi görünüyor. Sektörün güvenilir kaynaklarından olan "billbil-kun", Kasım ayında yeni WRC oyununa kavuşacağımızı öne sürdü.

EA Sports WRC ismi ile piyasaya çıkacak oyunun 3 Kasım 2023 tarihinde gelmesi bekleniyor. Champions Edition sahipleri ise oyunu üç gün erken oynayabilecek. Oyun PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC üzerinde çıkış yapacak. Hatta iddialara göre Champions Edition versiyonu, beş sezonluk içeriği ücretsiz olarak verecek.

YORUMLAR
Mert
1 Eylül 2023 15:33

Şunun şurasında iki ay kaldı kasıma, hala resmi duyuru yok. Pek inandırıcı gelmedi bana bu iddia. Ha inanmak da istemiyorum, zaten yeteri kadar kalabalık sonbahar :)

Parolamı Unuttum