Advertisement

EA'in İnternet Meme'si İle Komik Olma Çabası Ters Tepti

10 puanlık bir stüdyo, ama...

Electronic Arts'ın son zamanlarda popüler olan bir internet meme'sini kullanma isteği ters tepti ve stüdyonun attığı tweet bir hayli fazla sayıda olumsuz tepkiyle karşılaştı.

Bahsi geçen meme mükemmel biriyle tanıştığınızı ama çok büyük bir kusuru olduğunu ima ediyor ve şöyle: "They're 10, but...", yani "10 puanlık biri, ama..."

Electronic Arts bu meme'yi “They’re a 10 but they only like playing single-player games” şeklinde tam da kendisinden beklenilecek şekilde kullanınca tepkiler de gecikmedi tabii. 7 bin civarı cevabın büyük çoğunluğu olumsuz :)

Tepki gösterenler arasında Jacksepticeye gibi tanınmış YouTuber'lardan Obsidian geliştiricilerine, hatta EA'in kendi çalışanlarına kadar çok sayıda isim var. Tepkilerin en ciddi olanlarından biri ise Visceral Games'te Dead Space 2 ve Dante's Inferno gibi oyunların yapımcılığını yapan Zach Mumbach'tan geldi.

"Bu tek kişilik oyun yapıyoruz diye benim stüdyomu kapatan ve 100 civarı yetenekli geliştiriciyi kovan firma" dedi Mumbach.

Electronic Arts tepkilerin sonu gelmeyince bir tweet daha attı ve şöyle dedi:

"Bu şekilde haşlanmayı hak ettik. Yenilgiyi kabulleneceğiz çünkü tek kişilik oyun oynamak aslında onları 11 puanlık yapıyor"

Yani onca stüdyo arasından da böyle bir tweeti anca Electronic Arts atardı :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum