Edge of Eternity’nin Erken Erişimden Çıkış Tarihi İlan Edildi

Haziran’da tam sürüme geçiş yapıyor

Midgar Studio tarafından geliştirilen Edge of Eternity, erken erişime çıkalı 2 yıldan uzun bir süre oldu. Bu uzun erken erişim sürecinin sonuna varmak üzereyiz, yayınlanan yeni video ile oyunun tam sürüme geçiş tarihi ilan edildi.

Edge of Eternity, klasik JRYO’lardan esinlenerek geliştirilen bir oyun. Fantastik bir dünyada, türlü düşmanı alt edip her şeyi tüketen ‘Corrosion’ belasına bir çare bulmaya çalışan Selene ve Daryon’un macerasına ortak olduğumuz oyunda umut ve fedakarlık temalı bir hikaye anlatıldığını belirtiyor yapımcı ekip. Oyunun müziklerinin altında, Chrono Trigger ve Xenoblade Chronicles gibi oyunların da müziklerini yapan Yasunori Mitsuda’nın imzası var; bu da türe ilgi duyanların dikkatini çekebilecek bir detay. Tam sürüme geçişiyle birlikte oyuna 5 ila 10 saatlik içerik sunan iki yeni bölüm eklenecek.

Edge of Eternity, 8 Haziran’da tam sürüm çıkışını gerçekleştirecek. PC çıkış tarihinin yanında, oyunun diğer platformlara çıkış yapacağı tarih de kısmen açıklanmış oldu; PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için de 2021'in ikinci yarısında çıkış yapması planlanıyor. Ayrıca çıkışında Game Pass'te yer alan oyunlardan birisi olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum