Edward Furlong, John Connor Olarak Terminator: Dark Fate İle Birlikte Geri Dönüyor

Eski kadro toplanıyor

Terminator serisinin hayranlarının yüzü uzun zamandır gülmüyor. Terminator 2'nin ardından çıkan hiçbir film hayranları tam anlamıyla tatmin etmeyi başaramadı. Ancak işler tersine dönecek gibi gözüküyor, Terminator serisi yeni filmi Dark Fate ile birlikte yeniden hak ettiği yere gelebilir. 

Terminator: Dark Fate filminde eskiden tanıdığımız isimler yer alacak. Zaten Arnold Schwarzenegger'siz bir Terminator filmi düşünülemez. Linda Hamilton yine Sarah Connor rolünde karşımıza çıkacak. Filmde göreceğimiz kesinleşen bir diğer eski karakter ise Edward Furlong oldu. Terminator 2'de John Connor olarak gördüğümüz Furlong, yeni filmde de yerini alacak. 


San Diego Comic Con'da konuşan filmin yapımcısı James Cameron, Dark Fate filminde Edward Furlong'un olacağını doğruladı. Ayrıca panelde filmin yaş sınırı da kesinleşti. Dark Fate'in yönetmeni Tim Miller filmin R-Rated olacağını resmen açıkladı. "Aslında bunu hayranlar istedi biz de yaptık. Terminator'ün DNA'sı gereği +18 olması gerekiyordu. Bu filmi +18 yapmamak elimizdeki kaynak materyale büyük bir saygısızllk olllurdu. Linda'nın lanet okurken çok fazla sahnesi var, bu harika." diyerek filmin özüne sadık kalacağını belirtti. 

Terminator: Dark Fate, serinin ikinci filminden sonra geçecek ve diğer filmleri yok sayacak. Bu faktör bile film için heyecanlanmaya yetiyor, James Cameron'un projenin başında olması, Tim Miller'ın filmle ilgili heyecanı, eski oyuncuların geri dönmesi tüm bunlar filme büyük değer katıyor. 1 Kasım 2019'da vizyona girecek olan Terminator: Dark Fate umarım tüm bu umutları boşa çıkarmaz. 

YORUMLAR
skyfall
19 Temmuz 2019 09:47

Bu filmde patlarsa artık yeni bir terminator filmi zor görürüz. Umarım patlamaz. 

Akcan
skyfall
22 Temmuz 2019 23:58

Bu sefer çok daha büyük patlayacak acılen yenı ve doğru düzgün bır fragman yayınlanmazsa 


Decypher
skyfall
19 Temmuz 2019 12:45

Bence patlamayacak :)


HakanYILDIZ
19 Temmuz 2019 01:24

Bu film patlamaz, patlarsa ben kendimi yakarım. Patlamaz. Bu da patlamasın artık yaaa...

Parolamı Unuttum