eFootball PES 2021 Lite, Ücretsiz Olarak Yayınlandı

İçeriği sınırlı olsa da sonuçta ücretsiz

Konami, eFootball PES 2021 Lite'ın PC (Steam), PS4 ve Xbox One için yayınlandığını duyurdu. Oynaması tamamen ücretsiz olan bu versiyon, eFootball PES 2021'in küçültülmüş hali diyebiliriz. İçerisinde sınırlı oyun modları, sınırlı sayıda takım ve içerik var. Ama yine de arkadaşlarınızla PES 2021 maçı yapmak istiyorsanız güzel bir tercih olduğu belli.

eFootball PES 2021 Lite, diğer modlara nazaran daha çok myClub moduna odaklanmış ve bu modu tam olarak oynayabiliyorsunuz. Ayrıca buradaki verilerinizi eFootball PES 2021'e aktarmanız da mümkün. PES'in en sevilen oyun modlarının başında myClub geldiğini düşünürsek, Konami'nin bu hamlesi çok sayıda oyuncuyu PES 2021'e çekecek gibi duruyor.

eFootball PES 2021 Lite'da Matchday modu da var, bu modda gerçek maçlardan ve ünlü rekabetlerden esinlenilen maçlara katılıyorsunuz. PES 2021 Lite'da ayrıca Local Match ve Training modları da mevcut.

KONAMI'nin ücretsiz olarak sunduğu eFootball PES 2021 Lite'ı PC için buradan, PS4 için buradan ve Xbox One için buradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum