eFootball PES 2022, Unreal Engine 5 İle Gelecek

Şahane haber

Birkaç saat önce artık "eFootball PES" olarak adlandırılan serinin YouTube kanalına ilginç bir video düştü. Unreal Engine logosu ile açılan videonun açıklamasında bulunan ifadelere göre PES serisi gelecek nesilde Unreal Engine 5 motorunu kullanacak.

Çok daha realistik oyuncu modellemeleri ve animasyonları, artırılmış fizik ve fotorealistik görsellerin sözünü veren yapımcı ekip, artık yaşını göstermeye başlayan FOX Engine'den uzaklaşmış olacak. Bununla birlikte videonun altındaki açıklamaya göre myClub ve Master League içerikleri de yenilenecek.

Videonun çarpıcı göründüğünü söylemek mümkün. Dürüst olmak gerekirse yüzünü görene kadar Messi'nin gerçek olup olmadığını anlamakta bile güçlük çektim. Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni formanın dikiş detaylarına kadar giren video, şimdiden oldukça hoş yorumlar da almış.

PES markasının 25. yılına girdiğini de hatırlatan geliştirici ekip, bu yıl çıkacak PES'i "uygun" bir fiyata satacaklarını da belirtmiş. Bununla birlikte oyun içerisinde özel içerikler de bulunacak. 2021'in ortalarında yeni nesil oyun üzerinde çalışacak yapımcılar, PES 2022 ile birlikte yeni nesle geçmiş olacak.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum