Elden Ring: Shadow of the Erdtree'nin Geliştirme Sürecinde İşler Yolundaymış

Çıkış tarihi halen belirsiz olsa da planlandığı gibi ilerliyormuş

Elden Ring’in ilk genişleme paketi Shadow of the Erdtree, Şubat ayında yapılan duyuruyla resmiyet kazanmıştı. O günden bugüne kendisi hakkında çok fazla haber almadık. Ama şimdi en azından geliştirme sürecinin yolunda ilerlediğini öğrenmiş bulunuyoruz.

FromSoftware’in çatı kuruluşu Kadokawa’nın mali durum raporunda, Elden Ring: Shadow of the Edrtree ile ilgili bazı bilgilere de yer veriliyor. Raporda “Ek paketin çıkış tarihi henüz belirlenmedi, ancak geliştirme süreci sorunsuz bir şekilde ilerliyor” denilerek şu an için herhangi bir sıkıntının bulunmadığı belirtiliyor.

Tabii bir çıkış tarihinin açıklanmamış olması, bu yıl içerisinde gelebileceğine yönelik beklentileri de zayıflatıyor denilebilir. Sonuçta yıl sonuna 2 aydan az bir süre kaldı, bu durumda önümüzdeki yılın ilk ayları daha makul bir takvimi gibi görünmekte.

Özetle, biraz daha Elden Ring için yanıp tutuşan oyun severler dişlerini bir miktar daha sıkacaklar. Önümüzdeki ay gerçekleştirilen The Game Awards 2023 töreninde Elden Ring: Shadow of the Erdtree de yerini alırsa şaşırtıcı olmaz. Büyük ihtimalle çıkış tarihini de o gösterimde öğreniriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum