Elden Ring'i Görmek İçin 'Aylarca' Beklemeyeceğiz

Grubb'un ağzından bal damlıyor

Oyun dünyasının güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Jeff Grubb, maharetini son TGA'da da konuşturmuştu hatırlarsanız. Aylar önce Microsoft'un The Initiative stüdyosunun yeni Perfect Dark olduğunu söyleyen Grubb'un bu iddiasının doğru olduğunu TGA töreninde gördük ve Perfect Dark duyuruldu.

The Game Awards'ta gösterilenler kadar, gösterilmeyen oyunlar da elbette konuşuluyor ve bunların başında da Elden Ring geliyor.

Grubb bu konuda da bir şeyler söylemiş ve Elden Ring'i tekrar görmek için aylarca beklemek durumunda kalmayacağımızı belirtmiş. "Elbette ki bu oyun üzerinde çalışıyorlar... The Game Awards'ta göstermediler ama eğer isteselerdi gösterebileceklerini sanıyorum. Oyunun o durumda olduğunu düşünüyorum. Ama bir veya iki ay daha verelim" diyor Grubb.

"Söyleyebileceğim şey şu: biraz daha sabredin, sadece birazcık daha. Günleri veya haftaları kastetmiyorum ama aylar ve aylar ve aylar boyunca beklemeyeceğiz" diyen Grubb'un bu açıklaması, oyunun hangi etkinlikte gösterilebileceğini düşünmemize yol açıyor tabii. The Game Awards yılın en son etkinliğiydi, belki de Elden Ring'e özel bir sunumla karşımıza çıkabilir FromSoftware.

YORUMLAR
allalla
14 Aralık 2020 17:56

Bu oyunun evreni Dark Souls evreni olmayacaktı galiba.

Umarım olmaz da bununla giriş yaparım Miyazaki eserlerine.

Feyling
14 Aralık 2020 17:24

Oyun şovundan oyun şovuna sabahlamaktan heder oldum gösterecekler diye :/

Parolamı Unuttum