Elden Ring'in Çehresini Değiştiren The Convergence Modunu Duymuş Muydunuz?

Yeniden oynamak için güzel bir bahane

Elden Ring'i yeniden oynamak için bahane arayanlara müjde: size oyunu baştan aşağı yenileyen The Convergence modunu tanıtalım.

NexusMods'tan indirebileceğiniz The Convergence oyunun başından sonuna kadar çok sayıda değişiklik yaparak oyunun çehresini ciddi anlamda değiştiriyor. Örneğin oyuna 10 değil 27 sınıf arasından seçim yaparak başlıyorsunuz ve bunların tümü de birbirinden farklı ilerleyiş yoluna sahip. Yani normal oyunda olduğu gibi tüm sınıflar oyuna aynı yerden başlamıyor, seçtiğiniz sınıfa göre oyuna nereden başladığınız da değişiyor.

Öldürdüğünüz boss'larla tekrar savaşabiliyorsunuz: Roundtable Hold'un zemin katında geçtiğiniz bosslarla tekrar savaşabilmenizi sağlayan bir sistem mevcut.

Oyun dünyasının çeşitli yerleri arasında hızlı seyahat sağlayan Erdtree Network, yenilenen zindanlar, oyunun başından itibaren açılan zanaat özellikleri vs gibi yeniliklere ek olarak yeni boss'lar, yeni büyüler ve yeni eşyalar da The Convergence'ta karşılaşacaklarınız arasında.

Bu modun getirdiklerine göz atmak isterseniz 24 sayfalık alfa yama notlarını okuyabilirsiniz :)

YORUMLAR
GwynBleidd
19 Şubat 2024 23:38

Farklı her build gördüğümde o build ile oynayasım geliyor. Bir de modda her sınıfın geçmiş hikayesinin olduğunu hissediyorsun. Oynarkern roleplay de yapabiliyorsun :D Glint Sorcerer'ın Akademi tarafında başlaması gibi.

Parolamı Unuttum