Elder Scrolls Online: Blackwood, Haziran Ayında Yayınlanacak

“Oblivion Kapıları” macerası da tanıtıldı

Bethesda Softworks'ün Kıdemli Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Pete Hines, Twitch yayınında ZeniMax Online Studios'un yetenekli ekibine katılarak yeni bölüm Blackwood'u ve The Elder Scrolls Online'ın yıl boyu sürecek Oblivion Kapıları macerasının detaylarını duyurdu.

Buna göre Haziran ayında yayınlanacak olan yeni bölüm Elder Scrolls Online: Blackwood, 1 Haziran'da PC'ye, 8 Haziran'da ise konsollara çıkacak.

Oyuncular, bu yılın devasa hikâye bölümü The Elder Scrolls Online: Blackwood'da The Elder Scrolls IV: Oblivion'ın 800 yıl öncesine giderek Daedric Prens Mehrunes Dagon'ın komplolarını ortaya çıkarmaya çalışacak. Blackwood, oyuna 30 saatten fazla ana hikâye içeriği, bolca yan görev ve sayısız yararlı özelliğin yanında, oyunculara Tamriel'deki maceralarında eşlik edecek yeni Yoldaşlar da getirecek. Yeni bölüm, oyuncuları ilk kez The Elder Scrolls IV: Oblivion'da görülen Imperial şehri Leyawiin'in surlarından Shadowfen'in çamurlu bataklıklarına ve tabii ki Daedric komplolarının merkezinde yer alan gizemli Blackwood bölgesine götürecek.

Yeni Rockgrove Trial, Oblivion Portal Dünya Etkinlikleri, bölüme özel eşsiz ödüller ve çok daha fazlası hem oyuna yeni başlayanlara hem de tecrübeli ESO oyuncularına daedric yıkımla dolu harika bir yıl sunacak.

ESO, 2021 yılına 8 Mart'ta PC, Mac ve Stadia, 16 Mart'ta ise Xbox ve PlayStation konsolları için çıkacak zindan DLC paketi Flames of Ambition'la hızlı giriyor. Flames of Ambition, yıl boyu sürecek Oblivion Kapıları hikâyesini, Mehrunes Dagon tehlikesini ortaya seren yeni zindanlarla başlatacak ve oyuncuları haziran ayında başlayacak olan Blackwood bölümüne hazırlayacak.

Blackwood'un çıkışından sonra, üçüncü çeyrekte oyuna yeni zindanlar eklenecek. Ayrıca yılın sonunda gelecek hikâye DLC'si de oyuncuları Mehrunes Dagon'ın Oblivion'daki diyarı Deadlands'e götürerek yıl boyu süren macerayı sona getirmiş olacak. Üçüncü çeyrekte oyuna eklenecek zindanlar ve yıl sonunda gelecek hikâye DLC'si, oyunculara yeni bölgelerde yeni maceralar sunacak.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum