Elite Dangerous: Horizons Ek Paketi Ücretsiz Oluyor

Takipçileri için güzel haber

Elite Dangerous severler için önümüzdeki ay güzel bir ay olacak gibi görünüyor. Halihazırda ana oyundan ayrı olarak satışta bulunan Horizons ek paketi, önümüzdeki aydan itibaren ücretsiz oluyor.

Şu anda Elite Dangerous'ın Steam sayfasında ana oyunun da Horizons ek paketinin de satış fiyatları 75 TL olarak görünüyor. Ancak paylaşılan bilgiye göre, 27 Ekim’den itibaren ana oyuna sahip olan oyuncular, bazı premium kozmetikler haricinde sunulan ek içeriklere ücretsiz olarak sahip olacaklar. Yani bir başka ifadeyle 26 Ekim tarihine kadar satışta olan Horizons ek paketi, artık ana oyunla bir paket halinde gelecek, halihazırda ana oyuna sahip olanlar da ücretsiz olarak Horizons ek paketine sahip olabilecekler. Serinin takipçileri için güzel bir müjde olsa gerek.

Elite Dangerous için sıradaki ek paket olan Odyssey ise önümüzdeki yıl çıkacak. Görülen o ki Elite Dangerous 6 yaşına girerken de genişlemeye, oyuncularını elinde tutmaya devam etmek niyetinde. Frontier Developments, Elite Dangerous ile işini ne zaman bitirecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum