Ellen Page: Benim Oyunum Başka

Bu kızın görüntüsü oyunlara yarıyor galiba.

Ellen Page'i biliyorsunuzdur herhalde. Juno filmiyle ününü perçinlemiş genç aktris şu anda da David Cage'in oyunu Beyond: Two Souls'un baş rol karakterlerinden birisi.(Bir oyun için böyle konuşmak hala garip geliyor ya neyse)

Ama ilginçtir, Naughty Dog (Uncharted serisi) ekibinin son PS3 oyunu The Last of Us'ın baş karakterlerinden Ellie de kendisine çok benzemekte. Ellen Page de bu konuya Reddit AMAA'da bir cevap verdi. (AMAA, "Ask Me Almost Anything" yani "Bana Neredeyse Her Şeyi Sorabilirsiniz" demek)

"Galiba görünüşümü çaldıklarından dolayı övünmeliyim. Ama aslında başka bir video oyununda görev alıyorum ve bu oyun Beyond: Two Souls'dur. Yani diğeri için memnuniyet duymuyorum" dedi.

Okunduğunda biraz acımasız gelse de, aslında Ellen Page'in yaklaşımı profesyonel anlamda doğru. Çünkü görünüşü, sesi ve hareketleri için lisans anlaşmasını yapan ve onunla çalışan kişi Quantic Dream olunca, başkalarının bu işi herhangi bir ücret ödemeksizin yapması hoş karşılanmaz. Üstelik konuya girişini olabildiğince yumuşak tutarak, aslında kişisel olarak bir derdi olmadığını da ortaya koyuyor diyebiliriz.

Ama gerçekten Ellie de hem isim, hep görünüş, hem sesiyle Ellen Page'i andırmıyor değil şimdi. The Last of Us, aldığı büyük övgülerle birlikte PS3 için piyasada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum