Emre Tanırgan, VR Davul Projesi Paradiddle İle SXSW Finalistlerinden Biri Oldu

Güzel bir başarı

Davul çalmak istiyorsunuz ama tecrübeniz mi yok? Komşularınız gürültüden rahatsız mı oluyor? İşte karşınızda tüm sorunlarınızın çözümü VR davul uygulaması Paradiddle. Üstelik kendisi bir Türk'ün ellerinden çıkma....

Silikon Vadisi'nin en önemli şirketlerinden birinde -Magic Leap- çalışan Emre Tanırgan, VR davul projesi Paradiddle ile başarıya koşuyor. Tanırgan, 2 senedir üzerinde çalıştığı projeyle SXSW'in her sene düzenlediği Interactive Innovation Awards'un Ses ve Müzik İnovasyonu dalında 5 finalistten biri oldu.

"Paradiddle bateri çalma deneyimini sanal gerçekliğe uyarlayarak gerçek dünyanın sınırlamaları olmadan bateri çalmanıza izin verir. Uygulamanın gerçekçi ses sistemi sayesinde vurma hızınız ve çalış şeklinizdeki başka faktörler hesaba katılır ve davullardan çıkan her ses de gerçek bir bateri setindeki gibi bu faktörlere göre farklılıklar gösterir. Davul paletinizden istediğiniz kadar davul yaratıp çevrenizde istediğiniz bir yere yerleştirebilir, ve ideal bateri setinizi oluşturmak için kolaylıkla her davulun yerini değiştirebilir ve büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz." diyor Emre.

Ses kalitesi ve rahat kullanımı sayesinde piyasaya çıktığından beri büyümeye devam eden Paradiddle, ilk defa davul çalmaya başlayanlar için ideal olduğu gibi profesyonel davulcular için de kullanışlı.

Paradiddle'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum