En oynanası VR+Leap Motion Oyunları

Eller de işin içine giriyor

Sanal gerçeklik teknolojisini zaten hepimiz biliyoruz artık. Daha birkaç yıllık bir teknoloji olmasına rağmen sunduğu olağanüstü deneyim ve göstereceği gelişimi düşününce heyecanlanmamak elde değil. Bir de bu teknolojiye size şu haberimizde tanıttığımız Leap Motion teknolojisi eklenince daha da büyük bir heyecan yaşıyoruz.
Sizler için Leap Motion desteğiyle oynanabilen en iyi sanal gerçeklik oyunlarını listeledik. Unutmayın, bu oyunları ellerinizle oynamanız için sanal gerçeklik gözlüğünüzün, Leap Motion cihazınızın ve sisteminizde Nvidia GeForce GTX970 veya üzeri bir ekran kartınızın olması gerekli.

Lyra VR
Uzayın derinliklerinde bir gezegende oturup müzik yapabileceğimiz bu oyunda, bazı şekillere tıklayarak melodi ve şarkılar yapabiliyoruz.

lyra-vr-small


Aboard the Lookinglass
Ellerinizi sallayarak zamanda yolculuk ettiğinizi düşünsenize. Sol eliniz geçmiş, sağ eliniz gelecek ve siz aralardaki bulmacaları çözüyorsunuz. İlginç değil mi?

aboard-small


World of Comenius
Eğitim için de kullanılan bu oyun, insan vücudunu yakından incelememize olanak sağlıyor. Vucudun belli parçalarına dokunarak onlarla ilgili bilgilere de ulaşabiliyoruz.

comenius-small


Warlock VR
Büyücü olup etrafa ellerimizle plazma topları gönderebildiğimiz oyun, çok oyuncu desteğiyle beraber değişik ve güzel bir deneyim bırakıyor.

warlock-small


Weightless
Uzaya çıkma şansı olmayan insanları düşünerek yapılmış oyunda, bir uzay gemisinin içindesiniz ve etrafı istediğiniz kadar gezebilme şansınız var. Çok farklı bir deneyim sunan oyun, belki de şu ana kadar yapılmış en iyi Leap Motion destekli oyunlardan birisi.

weightless-small

YORUMLAR
Parolamı Unuttum