Epic Games Store Önümüzdeki Hafta İki Oyun Birden Verecek

City of Brass ve Total War: Warhammer

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyası bu hafta Demon’s Tilt ile devam ediyor. Önümüzdeki hafta ise, iki oyun verileceği açıklandı: City of Brass ve Total War: Warhammer.

City of Brass, Bin Bir Gece Masalları’ndan esinlenerek geliştirilmiş bir aksiyon oyunu. Öyle çok övülen bir oyun olmasa da kendi çapında eğlenceli bir yapımdı. Daha önce de Epic Games tarafından ücretsiz olarak verilmişti; o zaman bu fırsatı kaçırdıysanız, şimdi bir şansınız daha var.

Yaklaşık 6 yıl kadar önce çıkan Total War: Warhammer, güzel bir üçlemenin ilk adımı olmuştu. Ardından gelen oyunlarla da en beğenilen strateji serilerinden birisi olmayı başardı. Her ne kadar sonraki iki oyun varken ilk oyuna dönmek çok da makul görünmese de sonuçta bedava, bir şans vermekten zarar gelmez, öyle değil mi :) Daha önce Amazon Prime ile ücretsiz olarak verilmişti. Şimdi de Epic Games ücretsiz vermiş olacak.

Bu arada Ömer’in TW Warhammer III yayınlarına da bir göz atın derim, bence gayet keyifli ilerliyor :)

> Total War: Warhammer III - İnceleme

> Total War: Warhammer III'ün Fraksiyonları      

Bu haftanın oyunu Demon’s Tilt’i 31 Mart akşamına kadar; önümüzdeki haftanın oyunları City of Brass ve Total War: Warhammer’ı ise 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sırada hangi oyun(lar) var bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum