Epic Games'in Yeni Oyunu Fortnite'ın Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Zombi de kimmiş

Epic Games’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Fortnite nihayet sinematik çıkış fragmanına kavuştu. Bu fragmanda hem oyunun esprili yapısını görmüş oluyoruz, hem sınıflara göz atıyor, hem de başarılı olmak için takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

Fragmanımızın başında bir fırtına yaklaşıyor ve ekibimiz öte beri bulmak için kendilerini yakındaki Durrr Burger dükkanına atıveriyorlar. Ama içeride hayatta kalmış bir anne ile kızı ile karşılaşınca bir an önce burgerciyi savunmak için gerekli hazırlıkları yapmaya başlıyorlar. Çünkü zombiler geliyor!

Fragmanda oyundaki Constructor, Outlander, Ninja ve Soldier sınıflarını da yakından tanıyor ve anlık kararlarla savunma kurmanın önemine şahit oluyoruz. Constructor sınıfı bir şeyler inşa etmekte son derece başarılı ve geniş düşman gruplarıyla başa çıkabiliyor; Soldier sınıfı en iyi silahlara sahip ve çatışmalar sırasında yıldızlaşıyor; Outlander sınıfı ganimet bulmakta başarılı; Ninja ise savaşa dilediği an girip çıkarak yakındaki düşmanları rahatça doğrayabiliyor. Ekibimiz burgerciyi başarıyla savunduktan sonra yakındaki pizzacıdan çağrı geliyor ve fragman da bu şekilde sonlanıyor.

Gördüğünüz gibi oyunun grafik stili gerçekten de çok tatlı. Oyun Xbox One, PS4 ve PC'de 25 Temmuz'da Erken Erişime geçecek ama Founder's Pack için önsipariş veren oyuncular 21 Temmuz'da oynamaya başlayabilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum