Epic Games, İndirim Döneminde Epic Ödüllerini İki Katına Çıkardı

%5 yerine %10

Epic Games Store'da 2023 Yaz İndirimleri başladı ve indirimlere ek olarak Epic'in bir süre önce başlattığı Epic Ödülleri programının da ödülü iki katına çıkarıldı.

Mayıs ayında başlayan Epic Ödülleri programında herhangi bir satın alım yaptığınızda, alışverişin üzerinden iki hafta geçince harcadığınız miktarın %5'i size Epic kredisi olarak geri dönüyordu ve bunu da yine oyun veya DLC vs almak için kullanabiliyordunuz. Yani 500 TL'lik bir alışveriş yaptığınızda hesabınıza 25 TL bonus yükleniyordu.

Yaz İndirimleri kapsamında ise Epic bu miktarı ikiye katladığını açıkladı, yani indirim dönemi boyunca %10 geri ödeme yapılacak.Epic'in açıklaması şöyle:

Yaz İndirimi boyunca (20 Temmuz 2023 TSİ 18.00 - 3 Ağustos 2023 TSİ 18.00), tüm uygun satın alımlar için mevut %5'lik geri kazanma oranını %10'a yükseltiyoruz. Bu artış yalnızca indirimdeki ürünlere değil, mağaza genelinde uygulanacak. %75'e varan indirimlerle, bir sonraki favori oyununu bulabilir (veya koleksiyonunu büyütebilir) ve aynı zamanda iki kat ödül kazanabilirsin.

Her zamanki gibi Epic Ödüllerin, satın alma işlemi tamamlandıktan 14 gün sonra (ön satın alımlar için ise oyunun çıkışından 14 gün sonra) Ödül bakiyene aktarılacaktır. MEGA İndirim sırasında herhangi bir oyun satın aldıysan şu anda harcanmayı bekleyen bazı ödüllerin bile olabilir... Dilersen bunları İstek Listende bekleyen yeni çıkacak bir oyun için saklayabilirsin.

Epic Games Store'un Yaz İndirimleri 3 Ağustos tarihine kadar sürecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum